lördag 11 juni 2011

Oj vad tiden går...

..fort när man har roligt. Inte har man hunnit träna så mycket heller. Detta har hänt.

Torsdag: Var på min kusins studentskiva vilket var ett kul avbrott i vardagen. Fick reda på en rad olika hemligheter som jag själv tror att jag skulle hållit hemligt för allmänheten...Han såg i alla fall mycket lycklig ut och han är den sista i släkten på kusin-nivå som tar studenten. Så nu när man/om man blir bjuden på fler studenmottagningar kommer man vara en medelålders gammal kvinna med tre barn och man...låter sådär kul!!!

Fredagen: Var med jobbet på konferans/sommar kul-grejer. Vi träffades vid Stockholm Water Front buildning - och vilken byggnad! WOW...jag hade mer än gärna tittat på de bygglovhandlingarna...det måste varit en utmaning. Dagen började med en rundvandring och sedan följdes dagen av god mat och mycket givande samtal. Vi gjorde en personlighets-karta, mycket spännade. Skulle gärna göra en mer ingående...det finns nog mycket att utforska hos en själv. Se och njut!

Idag:Idag har vi haft brunch för några av våra vänner. Upplägget var knytkalas, hel lyckat. Tokmätt blev man också. Vi träffades vid kl 12 och de sista gick hem vid kl 17. En undarbar dag med underbar vänner. Nu väntar vi bara på Linas bebis
Efterrättsbordet - galet gott. Bilden tagen av Maria Heldesjö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar