söndag 30 januari 2011

Köttbulle i ugnen

Vissa städar innan man får besök. Vi valde att göra det omvända. Vi städade efter att våra gäster åkt hem. Shit vad det vara städa dags! Vi hittade en lite kolsvart köttbulle i ugnen - de har nog legat där sedan jul...usch vad äkligt! Det är nog dags att laga lampan i ugnen så att man ser något när man tittar in i det nu apsvarta hålet. Vidare fångade jag damråttor som var nästan 20 cm långa. Inte heller helt fräscht...men vad gör man. Jag brukar säga att man har bara ett visst antal "energikulor" och när de äe slut så är det inte så mycket att göra åt. Nu verkar det vara så att våra "energikulor" aldrig räcker till grovrengörning utan bara till lite puts på ytan...så det får nog bli städhjälp snart...såg att de ahde en bra tjej på Solsidan...

Andra stora saker som hänt idag är att Lina sovit 3 timmar i vagnen ute och efter det bestämde hon sig för att vända sig från rygg till mage för första gången. Snacka om att vila sig iform.

Imorgon bär det av till en gammal god vän som jag inte sett sen i sommras - ska bli super mysigt!

2 kommentarer:

  1. När du går in för att skriva ett nytt inlägg, finns det en flik i överkanten som heter "kommentarer". Där ser du alla kommentarer som skrivs på din blogg.

    SvaraRadera
  2. min blogg heter: http://pyssebus.blogspot.com/
    Tack för idag!

    SvaraRadera