måndag 3 januari 2011

Bara härligt!

Dagen började idag kl 05.00 då Lina hade bestämt sig för att INTE sova. Men hade också bestämt sig för att vara lite missnöjd, vem vet vad det var hon ville egentligen. Somnade om gjorde hon (och jag) först kl 09.30. Vakna gjorde hon kl 11.00 med ett gallskrik. Efter mycket om och men lyckades jag lugna henne och när hon sedan såg sin pappa var hon en liten underbar ängel. Hon kanske vill till honom hela tiden...

Vid tolv snåret kom goda vänner över på lite mat. De är alltid trevliga och vi har roligt ihop. Vi åt ett modernt julbord kan man säga. Det var lax, ägg halvor, plättar med gräddfil, rödlök och rom. Vi hade också scones med philadelfiaost och marmelad. Ja det var lite av varje - fast man kan inte äta sådan mat varje dag om man ska lyckas gå ned i vikt, så det får bli bara när vi ses.

När det var dags för vännerna att gå passa de jag på att haka på en bit för att sedan gå en sväng. Bro är allt fint - men shit 5 km är ganska långt...men det ska gå! 11 minus grader är bara härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar