måndag 6 december 2010

Nu känns det tungt...


Nu tycker jag att det känns lite tyngre än vanligt - trots viktnedgång och allt - det är det anskrämliga vecka fyra nu. Det gäller att inte ge upp nu - om en vecka kan man säga att min träning är en vana. Framtills nu är det bara på ren vilja. Kompisen F sa idag att det är ju tur att vccka fyra inte infaller under jul och nyår, då skulle det varit lättare att ge upp - och det stämmer ju. Hon är så vis!

2 kommentarer:

  1. Tänk Biggest loser! Jillians röst som ekar i huvudet -"Ge inte upp nu! Det är det som fick dig dit du var. Kämpa vidare så når du ditt mål!"
    Fast hon kan förstås inte svenska... Det är jävligt tufft men jag tror på dig, att du klarar det! Finns här om du vill ha nån som skriker på dig :)
    Jag har nyss gått ner tjugo kilo på knappt ett år (då räknar jag inte med barnet och vätskan efter grav). Glöm inte bort att lyssna på kroppen bara. Kram

    SvaraRadera
  2. Tack, men jag undrar var satt din 20 kg? Det var ju super starkt jobbat.
    Ja, en Jillian skulle man ha, du kanske kan ta henne plats? För det är ju som du skrev, jag har ju kommit dit jag är genom att ge upp. Tack för de stärkande orden - jag ska ha med mig dem nu när det känns lite tungt.

    SvaraRadera