onsdag 9 februari 2011

Lugna gatan

Ja. idag har det inte blivit så mycket träning. Hugo har varit helt under isen då han under natten till idag drabbades av vinterkräksjukan. Det gör så ont i hjärtat när ens barn blir sjuka och hängiga. Man känner sig maktlös, vill gärna själv ta sjukdomen istället. Nu hoppas vi för allt i världen att ingen annan blir sjuk. Om ingen blivit sjuk fram till nästa vecka på måndag/tisdag så har vi lyckats utrota denna "pest" i vår familj iallafall. Så nu lver vi på hoppet! Kompisen Fia sa "att man får det ju städat i alla fall, då man tvättar och torkar allt man har"! Det gäller att se allt positivt.

Vad det gäller träningen idag så har den uteblivit av förklarliga själ, men jag håller fanan högt genom att läsa "BLOSSOM!" Blossoms nya tidning.Ja ny och ny är den väl inte, har funnits i ca 1 år tror jag. En riktig insprationstidning. Kan varmt rekomenderas. Jag hoppas på lite träning imorgon istället!

2 kommentarer:

  1. hmmm är inte riktigt lika positiv nu när Ellen tagit över kräksjukan...det tog tre dagar efter att Klara slutat kräkas till Ellen började.
    Hoppas Hugo blir bättre snart och att ni andra klarar er.

    SvaraRadera
  2. Ja nu är ju även jag sjuk, så det känns som om allt ligger nere just nu! Mickis har sovit i snart 15 h så hon är inte heller helt ok. Detta är ett helvetet!

    SvaraRadera