fredag 25 maj 2012

Vad är det som händer....?

....jo det är MAJ-SUPER-FARTEN som är ilagd. Jag är helt övertygad om att fler än jag känner igen sig att majmånad brukar bara svicha förbi i super fart! Man hinner inte riktigt sitta ned och insupa våren när den är som bäst. Förmodligen är det våra egna krav och kanske krav utifrån som gör att tiden flyger förbi. Uteplatsen ska iordningställas, trallen ska putsas, man ska vara ute när solen lyser, en picknick är inte fel, nya kläder ska köpas till alla i familjen, ett glas vin ska gillas, det ska grillas och kommer man inte till jobbet med en perfekt helg bränna har man inte riktgit fullgjort sin plikt under helgen. Till detta ska man jobba och var pigg varje kväll när man kommer hem på veckor dagarna...puh! Herre gud, men detta ligger inte så långt från min sanning.

Så vad har hänt i mitt liv den senaste dagarna? Jo jag har påbörjat min behnadling av min hälsporre. Jag åker en gång i veckan till Idrottskadespecialisterna på Odenplan och betalar en kille 600 kr för att ge foten behandling av el och laser för att avsluta allt med en ordentlig tejpning.


Dessutom har jag fått gång- och löpnings-förbud under 4-6 veckor. Ja, gå kan jag ju inte sluta, men jag ska inte gå onödigt mycke. Löpningsförbudet krockar med Vårruset, vilket medför att jag kommer ligga på filten för att heja fram de andra. Det känns ju surt, men vad göra. Så är det någon som vill ha en start till Vårruset i Stockholm den 29 maj - hör av er! Först till kvarn får mala!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Hur är det med dig? Har du blivit av med hälsporre? Jag har samma problem som du och jag tog behandling hos hälsporrespecialisterna i augusti. Men nu känner jag sämre efter behandling.

    Lycka till!
    Christine

    SvaraRadera