måndag 13 augusti 2012

Lite deppig...

Jag har inte skrivit på länge, just nu befinner jag lite nere. För någon vecka sedan var jag inne hos Hälsporrespecialisten. Allt kändes bra och jag hade inte haft super ont i hälen på ett bra tag. I samråd med min behandlare bestämde vi att jag skulle "testa" hälen nästa dag. Jag skulle power walka i skogen i 20 min. Jag såg verkligen framemot det.

På lördagen körde jag passet. Jag kände mig stark och uthållig till tusen. Det var super skönt, benen ville bara springa några steg, men jag höll emot. I backar där jag tidigare behövt att stanna för att hämta andra tågade jag uppför som värsta tåget. Jag var stark. När jag kom tillbaka efter rundan styrketränade jag och stretchade genom hela kroppen, väldigt noga. Jag kände "WOW det här känns toppen".

Dagen efter kunde jag knappt gå. Jag hade så ont. Ush...så himla ont! Det kändes som om foten skällde ut mig, kroppen la av och jag kände mig jätte ledsen. Och jag har känt mig lite nere ända sen dess. Om några veckor är det dags för Lidingö loppet och frågan är hur bra kommer jag kunna bli fram tills dess. Min behandlare har sagt att han kan tejpa foten så jag i alla fall kan gå runt. Men det hade ju varit nice om jag kunde jogga lite - men nu ser det mörkt ut.

Nästa vecka har jag tid hos Stegkliniken för att se om jag ska skaffa avgjutningar, ifall de tror att det kan hjälpa mig. Jag hoppas att de kan hjälpa mig - snabbt. Just nu känns det som om jag betalar vad som helst.

1 kommentar:

  1. Åh nej! Så den blir inte bättre?! Tycker så synd om dig! Skit fot..! Men hoppas att stegkliniken kan hjälpa dig..! Stor kram!

    SvaraRadera